8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

  Letölthető beltéri ajtókatalógus.pdf (10 Mb)

bazis_vilagos_tolgy.jpgbazis_feher.jpgbazis_bukk.jpgsteel_art_typ_840.jpg

Beltéri ajtók:

BÁZIS ajtócsaládunk közül a dekorfóliás ajtóink közkedveltsége színfurnért utánzó erezetén és kedvező árán alapul. A különösen ellenálló felületű CPL és HPL ajtóink üzlethelyiségek, középületek igényét ugyanúgy kielégítik, mint az élénk gyerekekkel rendelkező családokét. A sima felületek egyszerű tisztítást és ápolást tesznek lehetővé. A furnér borítású ajtóink széles színválasztékából biztosan talál magának a lakásába leginkább illőt.

DESIGN ajtóink divatosan kombinálják a különböző furnérokat, színeket és formákat. Engedje szabadjára fantáziáját leendő ajtóinak kiválasztásakor! Ehhez nyújtanak segítséget a RAL színskálából választható designlécek.

INTARZIÁS ajtóink exkluzív megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet. Első osztályú furnérokból több mint száz éves tradicionális technikával készülnek Önnek. Lakása egyediségét, szépségét finoman összeillesztett furnérokkal borított Vivace ajtóink is emelik.

STIL ajtóink eleganciát sugároznak és meggyőznek mindenkit, aki a fa változatosságát és természetes szépségét értékeli. Klasszikus formaviláguk és exkluzív megjelenésük különleges hangulatúvá varázsolják lakását.

TRENDLINE ajtóink a speciális tervezésnek és egy különleges rejtett kialakítású pántnak köszönhetően a fal egyik oldalán a tokkal egy síkba záródnak. Tekintse meg fotóinkon ezt a rendhagyó megoldást.

DOBOSI beltéri ajtók  Bútor minőségű beltéri ajtóink - legyen az fenyő, színfurnéros, vagy MDF - megfelelő forma- és színválasztással igazi díszei lehetnek otthonának.

[ Beszerelési útmutatóMérettáblázat - Pascal-door ]