8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

Távirányítóval működtethető redőnyök:

Kényelem, biztonság, privát környezet és energiamegtakarítás - most mindez egy gombnyomásra.
A motoros redőnyök használata kényelmes, mivel egyetlen gombnyomással az összes redőnyt egyszerre működtetheti. A beépített akadályérzékelő megvédi az árnyékolót, mivel akadály érzékelése esetén (virágcserép, tárgyak, fagy) a motor azonnal megáll, hogy a redőnyt óvja.
Csökkentse a zajt otthonában, használja ki a természetes világítás nyújtotta élvezetet és optimalizálja
otthona energiafelhasználását!

Megoldás minden típusú belső árnyékolóhoz:

Legyen szó vászonrolóról, pliszéfüggönyről, reluxáról, vagy raffrolóról  - a motorok és vezérlések szinte láthatatlanul bújnak meg az árnyékolóban, tökéletesen beilleszkedve a környezetbe. A belső árnyékolókhoz fejlesztett termékek rendkívül halk motorok, mivel a csend a beltéri kényelem elengedhetetlen feltétele.

Napellenzők automatizálása: Lakótérré változik a terasz!

A terasz családi házunk egyik legkedveltebb helyszíne, a kora tavaszi napsütéstől késő őszig élvezheti a kintlétet a szabadban.  A terasz berendezésével (kerti bútorok, motoros napellenző, beépített világítás és hősugárzó) extra lakóteret is nyer, amelyet az év nagy részében élvezhet. Töltse a szabadidejét a családdal és a barátokkal! Ne zavartassa magát, ha besötétedik, vagy lehűl a levegő. Egy gombnyomás a távirányítón és a napellenző kihúzódik, a világítás fényerőssége is állítható ugyanarról a távirányítóról.

Tegye biztonságosabbá otthonát motoros kültéri lamellás árnyékoló használatával
A nem túl mutatós rudak fárasztó tekergetése helyett csupán egy gombot kell megnyomni a zsaluzia felhúzásához és leengedéséhez.  Az árnyékoló lamelláinak dőlésszöge pontosan beállítható a távirányító
görgős gombjával. Teremtsen tökéletes látási viszonyokat otthonában, hogy ne zavarja meg többé a monitoron és a tv képernyőjéről visszaverődő fény. A motorral szerelt zsaluzián úgy állíthatja be a lamellákat, hogy elegendő természetes fény jusson be a szobába, ugyanakkor ne zavarja meg a családi tévézés programját a visszatükröződő fény.  A homlokzatra szerelt fényérzékelő parancsára az árnyékolók automatikusan működnek, az előre beállított értékek alapján.  A motoros zsaluzia tökéletes megoldás arra, hogy nyáron kellemesen érezzük magunkat otthonunkban, akár légkondícionáló berendezés használata nélkül. A napközben leengedett zsaluzia hőszigetelő  funkciójának köszönhetően nem engedi, hogy a lakásunk túlmelegedjen.