8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

2003-ban alapított cégünk nem csupán egy terméket, hanem csendes, biztonságos otthont, zajmentes munkakörnyezetet és meleg téli éjszakákat kínál. Az indulás óta már az ország határait is átléptük és 2011-ben megnyitottuk bemutatótermünket Szlovéniában. Az eltelt évek alatt az egyszemélyes magánvállalkozás a régió piacvezető cége lett, mely első osztályú ajtókkal és ablakokkal vált az építőiparban meghatározó piaci szereplővé.

 

Tevékenységünk nem csupán forgalmazásában és beszerelésében merül ki, hanem az iparághoz szorosan kapcsolódó más egyéb szolgáltatások kiépítésében is szerepet vállalunk. Termékkínálatunkban megtalálhatóak műanyag-, fa- és alumínium nyílászárók, garázskapuk, tűz-, füst- és hang gátló ajtók árnyékolástechnikai elemek: redőny, zsalúzia, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző gyártása (forgalmazása) és szerelése is.
Akár elhasználódott régi nyílászáróit szeretné kicseréltetni, akár új építésű ingatlanába keres hosszútávra megbízható ajtót vagy ablakot, forduljon hozzánk bizalommal, segíteni fogunk a kiválasztástól a beépítésig. Az általunk forgalmazott termékek természetesen minden érvényes magyar építésügyi előírásnak megfelelnek.
Szaküzleteinkben hazai és külföldi gyártók nyílászáró termékeiből választhatja ki egyszerűen és gyorsan az Önnek tetsző ablakot, ajtót. Igényeinek megismerése után szakértőnk tanácsokkal segíti, hogy a legmegfelelőbb nyílászáró kerüljön beépítésre. Nem csak a kiválasztásban nyújtunk segítséget, hanem a nyílászárók szállításában, cseréjében vagy beépítésében is. Tapasztalt kollégáink bármilyen épületben a lehető legmagasabb technikai színvonalon vállalják a beépítést vagy a cserét.

 

Filozófiánk nem elégszik meg csupán a minőséggel és a referenciákkal, jó hírnevünkhöz a vevőorientált értékesítés is hozzájárul, melyek egységesen teszik vonzóvá cégünk arculatát. Kijelenthetjük, hogy többéves tapasztalatunkkal Megrendelőinkért dolgozunk, hogy projektjeikhez a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatásokat biztosítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk partnereink mind jobb kiszolgálására, ezért már 2006-ban kiépítettük a minőségbiztosítási, minőségirányítási és környezetvédelmi rendszerünket az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint. Referenciáink tanúskodnak a megtett utunkról, melyek között egyaránt megtalálhatóak magán és közületi ügyfelek. Sok más beruházás között részesei voltunk a Zala Megyei Kormányhivatal épületei felújításának, részt vettünk a zalaegerszegi Léda-lakóház valamint a siófoki Galerius-lakópark építésében. Valamint számos panelprogram és lakossági megbízás keretei között cseréltük épületek nyílászáróit szerte az ország egész területén, de teljesen új építésű társasházak kivitelezésénél is jelen voltunk.

 

Céljaink között a jelenlegi piaci pozíciónk megtartása mellett annak növelése is szerepel. Ehhez elengedhetetlen, hogy technikailag lépést tartsunk a piaci lehetőségekkel és a megrendelők igényeivel, melynek mind a munkánk minőségében, munkatársaink képzettségében, vállalatunk fejlesztésében, mind a vevők elégedettségében is meg kell mutatkoznia. Ezért törekszünk termékeink, szakmai tapasztalatokon alapuló ismereteink, szervezeti- és működési rendszerünk folyamatos fejlesztésére.