8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

Támogatásunkkal játszik tovább a Zalakerámia ZTE KK:

2018-10:

A Zalakerámia ZTE KK új sajtótermében friss reklámszerződésünk aláírásával szentesítettük a  Windoor Design Kft. támogatását a 2018/2019-es szezonra.

Tovább erősítettük a ZTE támogatói körét - Hajrá ZTE!:

2016-03:

A városi közélet és a sport felé már hosszú ideje elkötelezett Windoor Design Kft. az elmúlt évtizedben is támogatója volt csapatunknak, az idei évben egy jelentősebb összeggel segíti a klubot céljainak megvalósításában. Péntek Károly ügyvezető elmondta, hogy feljutás esetén a támogatási összeg emelkedni fog, nagyon bízik abban, hogy a csapat idén végre újra kiharcolja az élvonalbeli szereplést. Hajrá ZTE!

 

A Göcsej Expressz futsal bajnokság kiadványában megjelent interjúnk:

2015-10-26:

 

Három és féléves veretlenséget tört meg a ZTE

2015-10-27:  Nem kis bravúrt ért el a Zalakerámia ZTE KK az A-csoport legutóbbi, ötödik fordulójában. Mint ismert, a zalaiak egy kiváló harmadik negyedet produkálva idegenben győzték le a bajnoki- és kupacímvédő Szolnoki Olaj KK-t 83-72-re.

( A BB1.hu cikke itt olvasható )

 

2015-10-15: Reklámszerződést kötött a Windoor Design Kft. és a ZTE KK Kft. a 2015/2016-os szezonra.

A kontraktust szeptember 28-án írta alá a két ügyvezető, melynek értelmében a csapat hivatalos mezére is felkerül a cég logója.

( http://www.ztekosar.hu/hirek/ujabb-zalaegerszegi-ceg-a-tamogatoink-koreben )

 

2015-05-09: A ZTE FC Szponzori Kupa döntőjén ( Windoor - Baki Agrocentrum ) a Windoor FC győzött!

A Hévízen negyedik alkalommal megrendezésre került IV. Kerub kupán a 2 helyezést szerezte meg a Windoor FC!

2015-01-03:  Izgalmas végjátékkal nyerte el a Windoor FC az ezüstérmet Hévízen.

( A Zalai Hírlap Online cikke itt olvasható )

A 2014 évi Csarnok Kupa győztese a Windoor FC!

2014-12-28:  A sikerben a kiváló játékon túl nagy szerepe volt annak is hogy a Windoor FC több mint egy csapat, igazi összettartó baráti társaság.

( A Zalai Hírlap Online cikke itt olvasható )

 

Ötödik alkalommal vett részt a WinDoor FC a Kerettyei Thermál Kupán Bázakerettyén.

2013-07-12:  24 csapat nevezett az idén már 7. alkalommal megrendezésre kerülő focikupára, ahol vereség nélkül lett miénk a második helyezés.

(A Zalai Hírlap Online cikke a bajnokságról)

Véget ért az első alkalommal kiírt Futsal Bajnokság a megyeszékhelyen.

2013-02-02:  A négy héten át tartó színvonalas megmérettetésen a Windoor FC került ki győztesen maga mögé utasítva az Ostrom Gumiszerviz és Betti Cuki csapatát. A szervezők februárban gálaműsorral szeretnék a bajnokságot megkoronázni, ahol a Windoor FC ismét pályára lép.

(A Zalai Hírlap Online cikke a bajnokságról)

A kedvezőtlen tengeráramlatok miatt nem sikerült elérnie célját Mányoki Attilának, aki szerette volna megdönteni a segítség nélküli non-stop úszás 108 kilométeres világrekordját.

2012-09-14: A DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban Szombathy Pál műsorvezető vendége Mányoki Attila ultraúszó volt


A csúcskísérlet hivatalos helyszíne a görögországi Messini-öbölben, a kalamatai Poszeidon Klubnál volt, ahol pénteken startolt el a 39 éves magyar sportember. Az MTI-t szombaton tájékoztatva elmondta, hogy az időjárás kedvező volt, kellemes vízhőmérséklet és enyhe légmozgás jellemezte a napot, és egy GPS-sel felszerelt kísérő és mentőhajó biztosította az útját.

2012-06-11:
Németországból Dániába, gyorsúszásban.

2011-08-09 Első magyarként, a világon tízedikként, rossz időjárási körülmények között úszta át a Balti-tengert Mányoki Attila. A sportoló több mint hat óra alatt ért át Németországból Dániába. A nagyjából 25 kilométeres távot pénteken teljesítette a zalaegerszegi fiatalember.

[ DIGIsport ]

[ RTL Klub video ]

[ TV2 video ]
[ Zalaegerszegi Televízió ]


2011. április 2-án került megrendezésre a IV. Zala Open - Nemzetközi Latin Formációs Táncverseny a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban. A Windoor Design Kft. kiemelt támogatóként segítette a szervező Gála Társastáncklub Egyesület munkáját.


Példamutató összefogás eredménye az új öltző.pdf
forrás: Zalaegerszegi Kosárlabda Klub hivatalos weboldala


A büntetőpárbaj döntött [ 2010.01.06. ]

Már a nyári időszakban is sikerrel szerepelt, s az őszi Erste bajnokságban is nagyszerűen helytállt az egerszegi Windoor FC teremlabdarúgó együttese.

A megyeszékhelyi csapatban - kihasználva a holtszezont - több ismert labdarúgó is helyet kapott, köztük volt olyan, aki ma is aktív az NB II-ben, például Horváth András. Természetesen valamennyi csapattag kötődik a labdarúgáshoz, és a fővárosban rendezett döntőben a zalai csapat szó szerint is aranykapuban érezhette magát. Az egerszegiek ugyanis finálét vívhattak a kecskeméti Küklopsz csapatával. A rendes játékidő nem hozott döntést, a büntetőpárbajban pedig az alföldieknek kedvezett a szerencse, így a Windoor FC az ezüstérmet szerezte meg a tornán. A legjobbaknak járó díjakat az egykori szövetségi kapitány, Mészöly Kálmán adta át.


A Windoor FC ezüstérmet szerzett csapata a díjátadó után

Az egerszegi csapat tagjai voltak:
Hadrik Tamás, Tóth Zoltán, Kópicz László, Pintér Ádám, Horváth András, Egle László,
Győrfi István, Németh Tamás, Péntek Károly, Bogdanovic Joakim.  Kispályás foci: egerszegi győzelem az országos bajnokságban [ 2009.06.17 ]

Az Erste országos kispályás focibajnokságát a zalai Windoor nyerte meg. A vasárnapi országos fináléval zárultak az Erste Bajnokság tavaszi küzdelmei. Május eleje óta az ország tíz településén zajlottak a küzdelmek, ahonnan a legjobb tíz együttes jutott a fővárosi nagydöntőbe. Itt aztán rendkívül színvonalas csatákat vívtak a csapatok. A döntőben két vidéki gárda, a zalaegerszegi Windoor és a nyíregyházi Mirror találkozott. Végül az Erste első bajnoki trófeáját és a 200 ezer forintos fődíjat a zalai együttes vitte el, a második a nyírségi csapat lett, míg a bronzérmet és a vele járó ötvenezer forintos díjat a dunaújvárosi Vörös Ördögök szerezték meg.
A legjobbaknak járó díjakat az egykori szövetségi kapitány, Mészöly Kálmán adta át.

 

Álló sor: Fehér Péter, Papp Tamás, Kópicz László, Hadrik Tamás
Guggoló sor: Fodor László, Bogdanovic Joakim, Péntek Károly, Orbán Attila, Kottán Krisztián