8900 Zalaegerszeg, Rákóczi u. 24.
Tel.: +36 92 596-626, Fax.: +36 92 596-627
Skype: windoor-design

info@windoor.hu

NYÍLÁSZÁRÓ SZAKÜZLET

Ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika - forgalmazás és beépítés.

Flottánk újabb Renault teherautóval bővült:

2015-05-26:

Megérkezett legfiatalabb munkatársunk! :)

Tovább erősítettük a ZTE támgatói körét - Hajrá ZTE!:

2015-03:

A városi közélet és a sport felé már hosszú ideje elkötelezett Windoor Design Kft. az elmúlt évtizedben is támogatója volt csapatunknak, az idei évben egy jelentősebb összeggel segíti a klubot céljainak megvalósításában. Péntek Károly ügyvezető elmondta, hogy feljutás esetén a támogatási összeg emelkedni fog, nagyon bízik abban, hogy a csapat idén végre újra kiharcolja az élvonalbeli szereplést. Hajrá ZTE!

Képeink a céges autókról

Posted by Windoor Design Kft. on 2015. augusztus 28.

Készüljünk a hidegre – Állami támogatással cseréltethetünk ablakot (2014. október 31)

Forrás: Zalai Hírlap: Kaszás-Szaknyéri Szilvia - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pindroch Csaba kályhát épített (2014. július 18)

Egy jótékonysági verseny fővédnökeként segített a rászorulóknak a népszerű színész, Pindroch Csaba. Szakértő munkájával ő is hozzájárult a kályhaépítéshez, amit különösen élvezett.

 

Tavaszi kiállítás és vásár - Szlovénia Radgona (2013. április 4-7)

A szlovéniai Gornja Radgona városában került megrendezésre a MEGRA Építőipari és Építőanyag ipari Kiállítás és Vásár. Homlokzati és beltéri nyílászárókkal (fa és műanyag ablakok, árnyékolástechnikák) valamint új termékünkkel a speciálisan festett, egyedi gyártású beltéri üvegajtókkal jelentünk meg.

A standunkról készült képek között megtalálhatóak a fotódekorációs üvegajtó újdonságok is.

 

Önkéntes véradáson voltunk 2013. január 31-én.

A vér nem pótolható élő anyag és előállítása a tudomány mai állapota szerint nem lehetséges. Csak az emberi szervezet képes termelni ezért a véradás nélkülözhetetlen a gyógyításában, az életmentés során. A rendszeres véradásra azért van szükség, mert a vér tárolása jelentősen korlátozott.

 

Árnyék egy érintésre!

Hogy mitől lesz az otthonunk meghitt, biztonságos, intim, és energiatakarékos? Aki élt már árnyékoló nélkül, az elsőre tudja a választ. Bizony a reluxák, zsaluziák, rolók, függönyök és redőnyök mára nélkülözhetetlen szeplőjévé váltak otthonunknak, nemcsak, a legmodernebb designnak, de a csúcstechnológiai követelményeknek egyaránt megfelelnek. Ellátogattunk a zalaegerszegi Windoor Design nyílászáró szaküzletbe, hogy megismerkedjünk az árnyékolástechnika legújabb szisztémáival.

 

A jövő az intelligens vezérlésé!

(A teljes cikk: http://www.etalonmagazin.hu)